Austrotherm

Austrotherm Com SRL, expertul dumneavoastra in termoizolatii, face parte din grupul austriac Schmid-Industrie-Holding si detine in prezent 17 fabrici de polistiren in 10 tari in Europa Centrala si de Est.

Austrotherm Com SRL, detine in Romania trei fabrici de polistiren expandat si extrudat.

In cei peste 10 ani de activitate pe piata din Romania ne-am concetrat atentia pe productia de materiale termoizolante. Pe langa termoizolatii, Austrotherm produce si profile pentru fatada, intr-o gama impresionanta, de la ancadramente pentru usi si ferestre, solbancuri si cornise, chei de bolta si capiteluri, la pietre de basaj si multe altele.

 

Detalii suplimentare pe site-ul AUSTROTHERM

  • Polistiren extrudat

    Polistirenul extrudat Austrotherm XPS® TOP asigură o termoizolaţie eficientă de la subsol până la acoperiş, acolo unde sunt încărcări mecanice extreme şi grad mare de umiditate. Cu Austrotherm XPS® TOP se obţin rezultate ideale în cazul termoizolaţiilor la pereţii de subsol, la socluri, planşee, terase, sub radierul de fundaţie, în încăperile umede etc.

  • Placi polistiren cu nuturi

    Placile cu nuturi din EPS (polistiren expandat) sunt ideale pentru sistemele de incalzire in pardoseala.

    Ofera un nivel de confort ridicat si reduce semnificativ consumul de caldura,fata de sistemele de incalzire traditionale.