Xella - Ytong

Xella isi consolideaza constant pozitia de garant al produselor de calitate si eficiente energetic pe piata internationala a materialelor de constructii si a materiilor prime. Contam pe experienta si dedicarea angajatilor nostri, calitatea produselor si capacitatea de inovare pentru a dezvolta solutii constructive durabile si sustenabile.

Principalul nostru obiectiv este succesul clientilor, care se traduce implicit prin succesul companiei noastre.

Avand trei divizii de materiale de constructii pentru pereti, materiale uscate pentru constructii si var, compania este cel mai mare producator mondial de beton celular autoclavizat, blocuri de silicat de calciu si placi din fibra de gips.

 

Detalii suplimentare pe site-ul XELLA

 

 • BCA YTONG zidarie exterioara

  YTONG A+: zidarie exterioara termoizolanta   
  Ytong A+ regleaza nivelul de umiditate interioara, amortizeaza oscilatiile temperaturii exterioare si ofera o izolare termica fara necesitatea unei termoizolatii suplimentare.

  Elementele de zidarie din gama Ytong A+ sunt disponibile in variantele plan si nut-feder, cu locas de prindere si se recomanda a fi utilizate la realizarea peretilor nestructurali de inchidere termoizolanti.

  FORTE zidarie structurala  
  Elementele de zidarie portanta din gama Ytong Forte sunt usoare, prezinta excelente caracteristici antiseismice si de izolare fonica, raportate la propria densitate.
  Disponibile in varianta plan cu locas de prindere, se recomanda a fi utilizate la pereti structurali de inchidere in sistem multistrat sau in situatia in care se urmareste cresterea nivelului de fonoizolare a zidariei.

  BASIC zidarie exterioara  

  Ytong Basic reprezinta raportul optim intre proprietatile termoizolatoare, masivitate termica si pret avantajos. Disponibile in varaintele plan si nut-feder, cu locas de prindere, se recomanda a fi utilizate la realizarea peretilor nestructurali de inchidere in sistem multistrat.

   

 • BCA YTONG zidarie interioara

  INTERIO - zidarie de compartimentare
  Elementele de zidarie din gama Ytong Interio sunt solutia tehnica optima pentru creșterea rapiditatii in executie cu aproximativ 50%. Sunt necesare aproximativ 4 elemente de zidarie/m2;

  BASIC -  zidarie interioara

  Ytong Basic reprezinta raportul optim intre proprietatile termoizolatoare, masivitate termica si pret avantajos. Disponibile in varaintele plan si nut-feder, cu locas de prindere, se recomanda a fi utilizate la realizarea peretilor de compartimentare si a elementelor de design interior.

   

 • Mortar in pat subtire YTONG

  Mortarul Ytong este caracterizat de inalta rezistenta, adezivitate si minimizeaza puntile termice.

  Din continutul de 25 kg al unui sac, prin amestecul cu aproximativ 7 litri de apa se obtin circa 20 litri mortar de clasa M 10, suficient pentru a zidi 1m3 de blocuri Ytong.

  Acest mortar se foloseste in tehnologia cu rosturi subtiri, tehnologie specifica zidariilor din beton celular auoclavizat cu abateri dimensionale de max ± 1 mm.