Leier

În 1965, fondatorul firmei, Michael Leier a pus piatra de temelie a întreprinderii familiare, care se angajează şi în zilele noastre cu succes pe piaţa internaţională şi care urmează mai departe un curs de expansiune.

Momentan grupul de firme Leier este reprezentat prin mai mult de 30 de locaţii operative în Austria, Ungaria, Polonia, Slovacia, România şi Croaţia.
Principalul domeniu de activitate este industria betonului şi a prefabricatelor, cât şi industria cărămizii ceramice.

În ceea ce priveşte producţia materialelor de construcţii, firma se poate lăuda cu o gamă largă de produse: beton, diferite produse din beton, sisteme de coşuri de fum, ţigle de beton, cărămidă ceramică, elemente de faţadă, sisteme de pavaj, elemente de amenajare pentru grădină, sisteme de canalizare (tuburi, puţuri, mici staţii de epurare, separatoare de ulei), produse pentru infrastructură, borduri stradale, alte produse specifice, cum ar fi elementele prefabicate din beton (fâşii cu goluri, pereţi sandwich, planşee, scări, panouri pentru garaj, elemente de pistă pentru role în parcuri de joacă).

 

Detalii suplimenatre pe site-ul LEIER

 • Element pentru fundaţie

  La obiectivele de execuţie la care exigenţele statice sunt speciale (poziţie pe versant), aceşti bolţari consolidează zidurile de susţinere pentru pivniţe, garaje,construcţii agricole şi industriale, cât şi clădiri utilitare.

  Dimensiuni în cm: 20 x 50 x 23; 30 x 50 x 23; 40 x 50 x 23

 • Element de cofraj pentru stâlpi

  Dimensiuni în cm: 30 x 30 x 23

 • Boltar zid despărţitor

  Element de zidărie VF 10 se utilizează ca zid despărţitor la case, construcţii agricole şi industriale, dar se poate folosi şi ca element despărţitor la mansarde, la construirea zidurilor de protecţia izolaţiilor.

  Dimensiuni în cm: 10 x 50 x 22

 • Element de zidărie

  Este pretabil pentru construirea zidurilor portante la case, construcţii agricole şi industriale.

  Element de zidărie NF 25 - Dimensiuni în cm: 25 x 38 x 22

  Element de zidărie NF 30 - Dimensiuni în cm: 30 x 38 x 22

 • Pavele Classic-Line

  Spaţiul pavat cu plăcile structurate crează un ambient natural asemănător cu cele ale plăcilor din piatră spartă. Mineralele utilizate în procesul de fabricaţie, jocul de lumini şi umbre ale muchiilor uimesc privirile prin nobleţea formelor. Prin tratarea suprafeţelor cu granule, acest cvartet structurat de dale emană un stil rafinat, blând şi reţinut.

  Dimensiuni dale di beton: 40 x 40 cm x 5 cm

 • Pavele Patio

  Elemente pentru zidărie şi de pavare Patio antic. Muchiile şanfrenate asimetric îi conferă pavelei Patio o înfăţişare foarte asemănătoare cu cea a cărămizii clasice de mici dimensiuni. Se poate utiliza atât în exterior, cât şi în interior ca şi pavea sau element pentru zidărie.

 • Pavele Serpentino

  Datorită formei sale, Serpentino oferă soluţia ideală pentru pavarea suprafeţelor cu încărcare rutieră ridicată.

 • Pavele Serpentino UNI

  Ambalarea pavelelor prin legare uşurează pavarea economică şi automatizată a marilor suprafeţe. Paveaua Serpentino UNI este alternativa cea mai potrivită la pavajul asfaltic.

 • Pavele Solido

  Datorită formei sale speciale, paveaua Solido este potrivită pentru realizarea unor învelişuri cu încărcări rutiere foarte ridicate. Cu varianta antişoc  având suprafaţa fără şanfren şi distanţierul  ascuns se pot crea pavaje cu amortizare sonoră.

 • Pavele Solido ECO

  Aceste pavele sunt varianta „infiltrantă” a pavelelor Solido, contribuind la drenarea rapidă a precipitaţiilor care ajung pe pavaj. Este pavajul ideal pentru parcări, depozite în aer liber.

 • Pavele Ökolith

  Utilizând pavelele Ökolith se poate crea o suprafaţă solidă fără ca aceasta să fie în totalitate terminată. Datorită distanţierelor cu formă specială se creează un rost corespunzător care contribuie la drenarea precipitaţiilor.

 • Pavele Verde

  Sistemul cu rosturi de gazon este soluţia ideală pentru spaţiile unde se doreşte crearea unui pavaj solid, dar în acelaşi timp păstrarea suprafeţei verzi naturale.


  Prin structura sa de grilă, elementul cu rost pentru gazon se încorporează în sol, permiţând plantelor să iasă prin rosturi.

 • Borduri

  Bordurile marca Quartz comercializate de firma Leier, având dimensiunile în secţiunea de 15x25, respectiv 15x30 cm şi lungimea indicată în tabelul cu dimensiuni, sunt fabricate cu un strat de uzură special, aplicat pe miezul de beton. Muchiile frontale superioare sunt rotunjite (R5 cm, respectiv R8 cm), respectiv teşite.

 • CUB QUADRO

  Se utilizează cu mare succes pentru despărţirea pavelelor cu rosturi pentru gazon, în acelaşi timp sunt ideale pentru realizarea marginilor diferitelor terase, a bordurilor aleilor şi spaţiilor pavate.

 • LUNA QUARTZ ŞI LUNA QUARTZ MIDI

  Aceste elemente peisagistice sunt recomandate pentru amenajarea cu vegetaţie a pereţilor de protecţie fonică şi eolică, pentru întărirea dealurilor, pantelor, pentru amenajarea scărilor sau chiar pentru plantarea florilor într-o grădină cu terenul înclinat.

 • PIATRĂ DE TALUZ

  Acest produs, prin suprafaţa sa naturală se încadrează armonios în zidul verde acoperit de plante. Utilizarea acestui element asigură o proporţie mai mare de acoperire cu plante a suprafeţelor construite.