Onduline

Dezvoltarea remarcabilă şi succesul Onduline din ultimii 50 de ani au făcut din companie cel mai mare producător din lume în materie de plăci ondulate din compozit, fabricate din fibre organice, bitum şi răşină şi de asemenea, furnizorul principal de sisteme de acoperişuri uşoare. Această dezvoltare se bazează pe angajamentul nostru faţă de cerinţele clienţilor, susţinut de dezvoltarea continuă a produselor şi sistemelor de acoperişuri în scopul de a oferi soluţii sigure pentru acoperişuri cu costuri reduse.

Detalii suplimentare pe site-ul ONDULINE

 


 • Placa bituminoasa ONDUVILLA

  Plăcile ONDUVILLA datorita profilului atractiv si elementelor de dimensiuni mici (106x40cm) oferă, după o punere in operă corespunzătoare, obţinerea efectului de acoperiş cu aspect clasic de ţigla, cu avantajul unei greutăţi extrem de uşoare.

  Disponibile in culori originale cu efect de umbre, acoperişul montat cu plăcile ONDUVILLA, devine astfel, o învelitoare originală, irepetabilă si foarte interesantă din punct de vedere estetic si arhitectonic.

  Plăcile ONDUVILLA sunt alcătuite dintr-un singur strat, compus din fibre naturale, bitum si răşini. Ele sunt disponibile in două game coloristice, alcătuite astfel :

  culori tari : Rosu, Verde, Maro, Negru
  culori cu trei nuanţe : 3 Tonuri Rosu, 3 Tonuri Verde, 3 Tonuri Maro

  Dimensiunea mică a plăcii face din ONDUVILLA un produs practic, uşor de transportat si manevrat si extrem de uşor de pus in operă.

 • Placa bituminoasa ONDULINE CLASIC

  Onduline este un material din compozit pentru acoperisuri, foarte atractiv si usor, dar foarte rezistent, fabricat din fibre organice impregnate cu bitum la presiune si temperaturi ridicate.

 • Placa bituminoasa ONDULINE BASE

  Datorita compozitiei sale fibroase, Onduline are unul dintre cei mai buni coeficienti termici comparativ cu produse similare de aceeasi grosime, precum si valori extrem de bune în ceea ce priveste absorbtia fonica. Onduline este foarte eficient împotriva zgomotelor produse de precipitatii, asigurând astfel un confort unic de viata si lucru în locuinte si constructii comerciale, precum si o îmbunatatire a factorilor de productivitate în cadrul fermelor.