Swisspor

Fondata in 1998 de Grupul de firme elvetian Swisspor, Swisspor SA Ploiesti produce si distribuie materiale termo, fono si hidroizolatoare pentru constructii.

In perioada 1999-2010 Swisspor SA a fost unul dintre formatorii pietei termoizolatiilor in constructii, desfasurand actiuni sustinute de promovare a eficientei energetice.
Swisspor este decis sa lanseze produse noi pentru perfectionarea continua a solutiilor si sistemelor de izolare, etansare si protectia constructiilor si sa ramana un model formator pentru piata romaneasca.

 

Detalii suplimentare pe site-ul SWISSPOR

 • Polistiren expandat

  Placi rigide EPS Standard

  EPS 60 - sisteme de izolatii termice fara incarcari mecanice, izolatii interioare verticale tip panou, izolatii interioare la mansarde, izolatia peretilor despartitori,pereti exteriori in structuri usoare, plafoane suspendate sub acoperisuri sau sub plansee dispuse peste spatii reci, la rosturi de dilatatie.

  EPS 70 - termoizolarea suprafetelor supuse la incarcari mecanice reduse, panouri prefabricate tip sandawich, cofraje pierdute la turnarea elementelor din beton, fatade ventilate, izolatia peretilor despartitori, pereti bistrat cu si fara spatii de ventilare

  EPS 80F - produs special destinat utilizarii in cadrul sistemelor compozite de izolare termica la exterior(ETICS) pe baza de polistiren expandat conform EN13499:2003 atit la cladirile noi cit si la reabilitarea celor vechi.—la termoizolarea peretilor cortina in sistem ventilat

  EPS 100 - izolatia termica a teraselor necirculabile si semicirculabile , a pardoselilor sub sape sau placi armate, izolatia acoperisurilor plane, pe partea de elevatie a fundatiilor.
  - izolatia camerelor frigorifice
  - izolatia planseului peste spatii reci (inglobare in pardoseala )

  EPS 200 - izolatia termica a teraselor circulabile cu trafic intens,pardoselilor sub placi armate cu incarcare mare si trafic intens.
  - izolatia termica peste astereala in sistem protejat

 • Polistiren grafitat

  Placi rigide EPS Grafitat - swisspor LAMBDA 80 F este o varietate de polistiren aluminizat destinat termoizolarii fatadelor. Produsul are caracteristici de conductivitate termica imbunatatita fata de polistirenul clasic. Efectul a fost obtinut prin marirea capacitatii de reflexie a radiatiilor calorice. Caracteristica inovativa consta in aplicarea unui invelis reflectorizant la nivelul perlei si implicit o rezistenta termica superioara.