TONDACH

Alegând TONDACH® luați cu siguranță decizia corectă. Materialul natural, argila, se caracterizează prin robustețe și longevitate. La TONDACH® se arde la peste 1.000° C, iar suprafața se finisează în așa fel încât, fiecare țiglă dovedește un maxim de rezistență la orice condiție meteorologică. Începând de la 13° înclinația șarpantei, TONDACH® este acoperișul perfect pentru fiecare cămin.

 

Mai multe detalii pe site-ul TONDACH

 • Bolero

  Țiglele ceramice TONDACH® Bolero XXL reprezintă cea mai bună alegere dacă preferați formele simple. Acestea sunt produse dintr-o materie primă de calitate excepțională, cu cea mai modernă tehnologie de fabricație. Având o suprafață clasică și elegantă, țigla ceramică TONDACH® Bolero XXL corespunde celor mai înalte standarde ale construcțiilor contemporane. Prin simplitatea sa, adaugă o notă distinsă clădirilor în stil modern. 

 • Rumba

  Formele ei arcuite conferă acoperișului un aer mediteranean.

  Țigla ceramică TONDACH® Rumba XXL este produsă dintr-o materie primă de calitate excepțională, cu cea mai modernă tehnologie de fabricație. Suprafață acestei țigle, oferă acoperișului un aer mediteranean. Un acoperiș cu Rumba inspiră un stil de viață confortabil și temperamental.

  Țiglele TONDACH® Rumba sunt disponibile într-o gamă cromatică vastă, inclusiv glazuri Amadeus. 

 • Tango+

  Această țiglă îmbină avantajele formatului mare, cu cele ale țiglei TONDAH® Tango.

  Această țiglă îmbină avantajele formatului mare cu cele ale țiglei Tango, foarte populară și utilizată la renovarea acoperișurilor. Poate fi utlizată atât pentru construcții noi, cât și pentru renovări.  

 • Twist

   

  Țigla ceramică TONDACH® Twist este produsă dintr-o materie primă de calitate excepțională, cu cea mai modernă tehnologie de fabricare.

  O clădire acoperită cu Twsit atrage privirile prin armonia pe care o radiază. Forma dinamică a suprafeței acoperișului, îi conferă acestuia un caracter unic, indiferent dacă este un acoperiș nou sau unul renovat.