Topex

TOPEX este o companie modernă, al cărei capital este de 100% polonez. Începând cu anul 1990,  livrăm cu succes unelte , scule electrice şi accesorii pentru utilizare industrială, profesională şi  casnica. Două decenii de dezvoltare rapidă ne-au condus in postura de   lider în randul furnizorilor de unelte si scule pe piaţa poloneză şi suntem unul dintre cei mai mari  furnizori din Europa Centrală şi de Est.

Oferta de produse cu brandul Topex este in continua extindere – sunt permanent dezvoltate produse noi, iar cele deja existente sunt regandite in sensul cresterii eficientei muncii si usurintei in folosire. Ce a ramas intotdeauna neschimbat este telul brandului Topex de a pune la dispozitie produse din ce in ce mai bune la preturi atractive si, datorita acestui lucru, la indemana unui numar mai mare de utilizatori.

 

Detalii suplimenatre pe site-ul TOPEX

  • Scule TOPEX

    TOPEX este o gamă foarte mare de unelte, scule şi articole tehnice din clasa populară, destinate activităţilor  de lucru artizanale şi proiectelor casnice.

    Marca TOPEX include instrumente pentru toate tipurile de lucrări privind realizarea de : instalaţii  sanitare, electrice, alimentari cu apa si canalizari, montaj parchet si placi ceramice, zidărie, vopsitorie, reparaţii şi lucrări de construcţii, mecanice, întreţinere şi altele.

    Produsele Topex sunt destinate a fi utilizate în mod regulat la nivelul mediu de încărcare.

    Simplitatea şi versatilitatea acestor scule si unelte populare sunt confirmate de către profesioniştii mulţumiţi, care subliniază faptul că TOPEX este o achiziţie extrem de rezonabilă. Acest lucru coincide cu scopul urmarit de marcă –  acela de a fi cea mai avantajoasa solutie pe piata  traditională a sculelor si uneltelor.