Amenajari Interioare

 • Parchet KRONOTEX

  Parchetul laminat este un produs care îmbină o  mulțime de calități extraordinare. Ieftin, durabil, usor de instalat si usor de întreținut, parchetul laminat oferă un excelent raport calitate-preț.

  Alegerea tipului potrivit de parchet laminat este foarte importantă pentru o exploatare de durată, în bune condiții, a acestuia. Grosimea parchetului, indicațiile producătorului cu privire la zona unde poate fi montat, precum si montarea corectă a acestuia sunt câteva dintre lucrurile de care trebuie să țineti cont atunci când alegeti parchet laminat pentru amenajarea unui interior.

 • Scari mansarda/pod

  Scările modulare de acces la pod sunt răspunsul nostru la nevoia de spaţiu, de uşurinţă în utilizare, de încredere şi siguranţă în exploatare şi, nu în ultimul rând, la nevoia unui raport corect între calitate şi preţ.

  Facilitează accesul la pod într-un mod practic şi sigur.

  După pliere, se închid la nivelul tavanului ceea ce contribuie la economisirea de spaţiu în încăpere.

  Sistemul de fixare rapid face posibil montajul scării de către două persoane. Adaptare uşoară a lungimii scării la înălţimea încăperii. Scările sunt livrate asamblate, gata pentru a fi montate.

  Chepengul are o structură compactă iar operarea este foarte comodă. Tija de operare special concepută facilitează deschiderea şi închiderea uşii cu uşurinţă.

 • Ferestre de mansardă

  Ferestrele de mansardă FAKRO sunt produse de TOP, fabricate din materie primă de cea mai bună calitate, pe baza celor mai noi tehnologii, ceea ce asigură trăinicie şi eficienţă (fiabilitate, siguranţă, funcţionalitate şi parametri izolatori excelenţi).

 • Gresie si faianta

  Placile ceramice, faianta si gresia, indeplinesc un rol estetic important in decorarea spatiilor interioare. SC Influent va pune la dispozitie o gama variata de modele, culori si dimensiuni atat pentru faianta cat si pentru gresie.

 • Usi interior

  Usile din apartamentul sau casa ta îndeplinesc, pe lângă funcțiile strict practice (izolare termică, fonică, intimitate, delimitarea spațiului) si un scop estetic.

  Ușile din materiale compozite (PAL, MDF, HDF) vin într-o mare varietate de culori și decoruri, așa că puteți alege exact nuanța pe care o doriți. De asemenea, aceste uși au un finisaj perfect . Usile din materiale compozite sunt mai ușoare decât ușile din lemn masiv, prin urmare sunt mai ușor de montat și vor avea mai puține probleme de închidre și deschidere în decursul folosirii lor.

   

 • Scaune bistro si de birou

  Inca de la inceputul activitatii, firma INFLUENT SRL s-a preocupat sa furnizeze clientilor sai o gama larga de produse de calitate, tinand cont tot timpul de noile tendinte si necesitati existente pe piata.

  Ne preocupam in continuu de marirea gamei de produse si a calitatii acestora, fie ca este vorba de gama de scaune destinate unitatilor comerciale (baruri, restaurante), pentru utilizare casnica sau de birou.

 • Obiecte sanitare

  Orice amenajare începe cu alegerea culorilor si a obiectelor de baza. În cazul unei bai, obiectele sanitare si mobilierul sunt primele elemente care completeaza decorul. Iar un produs de calitate dispune de functionalitati inteligente menite sa va faca viata mai confortabila.

  Pentru a veni in intampinarea dvs. va punem la dispozitie o gama variata de :

  • cazi de tabla si acril in diferite dimensiuni si forme
  • cabine de dus
  • vase de toaleta si rezervoare
  • lavoare si piedestale