Despre noi

 

 

Societatea comerciala INFLUENT a fost infiintata in anul 1999 de catre asociatii Pocol Radu Ovidiu si Pocol G. Loredana si are statutul juridic de Societate cu Raspundere Limitata.Domeniul de activitate initial al firmei a fost prelucrarea si exploatarea lemnului, precum si efectuarea de lucrari cu buldozer.

 

Echipa Influent, este o echipa dinamica, motivata si plina de entuziasm, cu atentia permanent indreptata catre satisfacerea nevoilor clientiilor sai.

 

In anul 2004 societatea si-a schimbat domeniul de activitate in comertul cu materiale de constructii, amenajari interioare, instalatii termice si electrice precum si transport intern, deschizand in acelasi timp primul CENTRU COMERCIAL la Nasaud, pe o suprafata de 10.000 m².

 

De la data infiintarii si pana in prezent, am reusit prin colaborari solide cu partenerii nostri, sa ne largim gama de produse, astfel incat sa acoperim nevoile clientilor nostri, urmarind in permanenta sa mentinem un raport calitativ din toate punctele de vedere.

 

Raportandu-ne la cererea de piata aflata intr-o continua crestere, in anul 2006 am considerat necesar si util, sa deschidem un al doilea CENTRU COMERCIAL la Bistrita, centru comercial, ce ocupa o suprafata de 2.000 m². Odata cu aceasta extindere, societatea noastra si-a marit deasemenea si  parcul auto,  la 12 masini de transport.

 

In luna noiembrie 2011, ca urmare fireasca a dezvoltarii si diversificarii portofoliului de produse, ca urmare a cresterii numarului de parteneri precum si din dorinta de a veni in intampinarea cerintelor pietei de materiale de constructii si instalatii a aparut un nou punct de lucru al SC Influent SRL, in municipiul Dej ( judetul Cluj ).

 

 

Domenii de activitate:

 

1.      Comertul cu materiale de constructii;

2.      Comertul cu materiale de hidroizolatie;

3.      Comertul cu materiale de instalatii termice si electrice;

4.      Comertul cu materiale termo si termoizolante;

5.      Transport intern.

 

Principalele obiective ale firmei sunt:

 

1.      Comercializarea unei game complete de produse la preturi cat mai avantajoase;

2.      Servicii prompte si de inalta calitate;

3.      Pastrarea relatiilor stabile si de durata cu partenerii sai;

4.      Dezvoltarea sistemului de distributie a materialelor de constructii la nivel regional.

 

Conducerea, impreuna cu echipa INFLUENT, incearca incontinuu sa ridice stacheta calitatii serviciilor oferite in tot ceea ce inseamna domeniul distributiei materialelor de constructii precum si in activitatile conexe.