Zidarie, ciment, var, pavaj

 • Holcim

  Holcim (Romania) SA face parte din grupul Holcim, unul dintre liderii mondiali in furnizarea de ciment, betoane, agregate (nisip si pietris) si alte servicii conexe.

  Compania detine si opereaza doua fabrici de ciment la Campulung si Alesd, o statie de macinare la Turda, o retea 18 de statii ecologice de betoane, 5 statii de agregate, 2 statii de lianti speciali, un terminal de ciment la Bucuresti si unul la Turda.

   

  Detalii suplimenatre pe site-ul HOLCIM

 • Porotherm

  Concernul Wienerberger este numarul 1 in lume in domeniul productiei de caramizi si ocupa locul al 2-lea in Europa in sisteme de acoperisuri, precum si locuri fruntase in Europa in productia de pavaje.
  Wienerberger este prezenta în Romania din 1998, cu activităţi de import, promovare şi vânzare a produselor sale, ajungând ca până în prezent să realizeze o acoperire naţională, printr-o reţea de peste 100 de distribuitori.
  In afacerea noastră ne concentrăm în acele sectoare în care suntem cei mai buni din lume - producţia de cărămizi, sisteme de acoperişuri şi pavele.

   


  Detalii suplimentare pe site-ul POROTHERM

   

 • Siceram

  Avem o vechime de peste 100 de ani in productia caramizilor si tiglelor ceramice, oferind in prezent sisteme de zidarii ceramice de diferite dimensiuni, invelitori ceramice, gama de zidarii aparente, pardoseli, invelitori manuale si alte produse pentru finisaje si cosuri de fum.

  Tiglele ceramice fabricate la SICERAM, datorita formelor si greutatilor, asigura o izolatie termica, fonica si o stabilitate a acoperisului superioare tiglelor fabricate din alte materiale. Argila folosita in procesul de fabricatie este una cu totul deosebita, asigurand dupa ardere o culoare agreabila fara adaosul altor coloranti, precum si o rezistenta mare la inghet, oferind o garanție superioara, de 40 de ani.

   

  Detalii suplimentare pe site-ul SICERAM

 • Cemacon

  Fundamentata pe experienta si traditia de peste o suta de ani in domeniul productiei de argila arsa din Zalau, in anul 1969 a luat fiinta Intreprinderea de Produse Ceramice, obiectul de activitate fiind producerea si comercializarea de materiale ceramice pentru constructii.

  In anul 1991 devine societate pe actiuni, sub denumirea SC CEMACON SA, iar incepand cu anul 1999 capitalul societatii devine privat 100%.

  In prezent, profilul principal de activitate al societatii este producerea si comercializarea de elemente pentru zidarie din argila arsa, respectiv blocuri ceramice si elemente de ventilatie, avand utilizare in lucrari de constructii civile si industriale.

   

  Detalii suplimentare pe site-ul CEMACON

 • Macon

  Lider pe piaţa producătorilor de materiale de construcţii din România, cu o activitate de aproape 50 de ani în acest domeniu, MACON Deva şi-a dezvoltat şi consolidat această poziţie pe principii de calitate, profesionalism, seriozitate, performanţă şi respect faţă de clienţi, angajaţi şi colaboratori. Produsele noastre sunt rezultatul implementariii acestor principii şi sunt adaptate diferitelor nevoi arhitectonice, de calitate şi siguranţă. Fabricăm produse permanent adaptate nevoilor şi aşteptărilor clienţilor noştri şi nu ne oprim aici. Strategia de cercetare şi dezvoltare are ca principal obiectiv lansarea unor produse noi prin care să DEPĂŞIM AŞTEPTĂRILE partenerilor şi clienţilor noştri.

   

  Detalii suplimentare pe site-ul MACON

 • Xella - Ytong

  Xella isi consolideaza constant pozitia de garant al produselor de calitate si eficiente energetic pe piata internationala a materialelor de constructii si a materiilor prime. Contam pe experienta si dedicarea angajatilor nostri, calitatea produselor si capacitatea de inovare pentru a dezvolta solutii constructive durabile si sustenabile.

  Principalul nostru obiectiv este succesul clientilor, care se traduce implicit prin succesul companiei noastre.

  Avand trei divizii de materiale de constructii pentru pereti, materiale uscate pentru constructii si var, compania este cel mai mare producator mondial de beton celular autoclavizat, blocuri de silicat de calciu si placi din fibra de gips.

   

  Detalii suplimentare pe site-ul XELLA

   

 • Carmeuse

  Carmeuse este lider în producerea varului, cu mai mult de 140 de ani de experienţă în extracţia şi prelucrarea calcarului cu conţinut ridicat de calciu şi a pietrei dolomitice în var şi produse asociate varului pentru clienţii industriali şi comerciali.

  Carmeuse este prezentă în aproximativ 90 de locaţii în Europa de Vest (Italia, Belgia, Franţa şi Olanda), Europa Centrală şi de Est (Slovacia, Republica Cehă, Ungaria, România şi Turcia) şi America de Nord (Statele Unite şi Canada) şi Africa (Ghana).

   

  Detalii suplimentare pe site-ul CARMEUSE

   

 • Leier

  În 1965, fondatorul firmei, Michael Leier a pus piatra de temelie a întreprinderii familiare, care se angajează şi în zilele noastre cu succes pe piaţa internaţională şi care urmează mai departe un curs de expansiune.

  Momentan grupul de firme Leier este reprezentat prin mai mult de 30 de locaţii operative în Austria, Ungaria, Polonia, Slovacia, România şi Croaţia.
  Principalul domeniu de activitate este industria betonului şi a prefabricatelor, cât şi industria cărămizii ceramice.

  În ceea ce priveşte producţia materialelor de construcţii, firma se poate lăuda cu o gamă largă de produse: beton, diferite produse din beton, sisteme de coşuri de fum, ţigle de beton, cărămidă ceramică, elemente de faţadă, sisteme de pavaj, elemente de amenajare pentru grădină, sisteme de canalizare (tuburi, puţuri, mici staţii de epurare, separatoare de ulei), produse pentru infrastructură, borduri stradale, alte produse specifice, cum ar fi elementele prefabicate din beton (fâşii cu goluri, pereţi sandwich, planşee, scări, panouri pentru garaj, elemente de pistă pentru role în parcuri de joacă).

   

  Detalii suplimenatre pe site-ul LEIER