Finisaje si izolatii

 • Baumit

  La baza înfiinţării firmei Baumit stau două concerne austriece din domeniul construcţiilor, aflate în proprietate de familie: Schmid Industrieholding şi Wietersdorfer Gruppe, ambele cu o tradiţie de mai mult de 115 ani.

  Baumit este prezent în conştiinţa constructorilor de case şi s-a dezvoltat în Austria ca una dintre cele mai cunoscute mărci de materiale de construcţii. Prin portofolilul complet de produse firma Baumit este reprezentată aproape la fiecare construcţie prin cel puţin un produs. Fiecare a doua casă este construită astăzi în Austria cu produse Baumit.

   

  Detalii suplimentare pe site-ul BAUMIT

 • Knauf

  Knauf reprezintă un nume de familie. Curajul pentru viziuni, inovaţii şi investiţii, deciziile rapide şi eficiente, inventivitatea tuturor angajaţilor este exact ceea ce caracterizează Knauf.

  Din toamna 2013, la punctul de lucru din Nasaud functioneaza conceptul Knauf To Go.

  Ce este Knauf To Go?

  Un nou concept de self-service pe care Knauf Gips Romania, in parteneriat cu distribuitorul INFLUENT, il propune beneficiarului final...

   

  Detalii suplimentare pe site-ul KNAUF

 • Lasselsberger-Knauf

  Lasselsberger-Knauf S.R.L. este un producător de mortare uscate din Ungaria, prezent pe pieţele mai multor ţări printre care şi România.

  Dintre producătorii din Ungaria, are poate cea mai largă gamă de produse, începînd de la tencuieli minerale colorate pînă la sistemele ceramice sau de asanare, care se pot folosi atît la construcţia clădirilor noi cît şi la renovarea/ refacerea celor vechi.

  Lasselsberger – Knauf  România asigură reprezentarea în ţară a producătorului, prin intermediul partenerilor săi din comerţul cu materiale de construcții, oferind totodată servicii de consultanță și asistență tehnică prin personal calificat.

   

  Detalii suplimentare pe site-ul LASSELSBERGER-KNAUF

 • Cesal

  CESAL este punctul de întâlnire între două experiențe complementare.

  Pe de o parte, o tradiție de aproape un secol de când, în Oradea, Krankl und Sohne au început să producă vopsele.
  Pe de altă parte, forța tehnologiei unei companii, ATLAS, lider european în producția de adezivi și mortare uscate.

  Am reunit cele doua experiențe pentru a oferi, consumatorului din România, materiale de construcții de calitate.

   

  Detalii suplimentare pe site-ul CESAL

 • Isover

  1936 - A fost fondata Divizia ISOVER a Grupului Saint-Gobain, avand ca obiect de activitate fabricarea si comercializarea vatei minerale de sticla. In acelasi an a intrat in exploatare uzina de la Rantigny, Franta.1999 - Este infiintata societatea Saint-Gobain ISOVER Romania care a inceput comercializarea pe scara larga a vatei minerale de sticla si a vatei minerale bazaltice ISOVER in Romania.2005 - ISOVER preia activitatile societatii DBW Romania, cel mai important fabricant local de vata minerala bazaltica si uzina sa de la Ploiesti.De la inceputul anilor 2000, ISOVER este cel mai mare fabricant de termo si fonoizolatie din lume.

   

  Detalii suplimentare pe site-ul ISOVER

 • Swisspor

  Fondata in 1998 de Grupul de firme elvetian Swisspor, Swisspor SA Ploiesti produce si distribuie materiale termo, fono si hidroizolatoare pentru constructii.

  In perioada 1999-2010 Swisspor SA a fost unul dintre formatorii pietei termoizolatiilor in constructii, desfasurand actiuni sustinute de promovare a eficientei energetice.
  Swisspor este decis sa lanseze produse noi pentru perfectionarea continua a solutiilor si sistemelor de izolare, etansare si protectia constructiilor si sa ramana un model formator pentru piata romaneasca.

   

  Detalii suplimentare pe site-ul SWISSPOR

 • Austrotherm

  Austrotherm Com SRL, expertul dumneavoastra in termoizolatii, face parte din grupul austriac Schmid-Industrie-Holding si detine in prezent 17 fabrici de polistiren in 10 tari in Europa Centrala si de Est.

  Austrotherm Com SRL, detine in Romania trei fabrici de polistiren expandat si extrudat.

  In cei peste 10 ani de activitate pe piata din Romania ne-am concetrat atentia pe productia de materiale termoizolante. Pe langa termoizolatii, Austrotherm produce si profile pentru fatada, intr-o gama impresionanta, de la ancadramente pentru usi si ferestre, solbancuri si cornise, chei de bolta si capiteluri, la pietre de basaj si multe altele.

   

  Detalii suplimentare pe site-ul AUSTROTHERM