Scule si unelte

 • PFT

  Fondata in anul 1972 cu sediul in Iphofen, Germania, PFT s-a dovedit a fi o firma dinamica si de success.

  Dinamica si soliditatea firmei, a facut ca peste ani PFT sa devina cel mai mare producator european de masini de tencuit si de transportoare pneumatice de material pulverulent. Programul PFT de productie si livrare a fost completat de pompele de transport mortar, malaxoarele cu functionare continua, sculele de mana si accesoriile specifice. Masinile PFT se adreseaza acum activitatilor din domeniul constructiilor, dar si anumitor aplicatii industriale.

   

  Detaliii suplimentare pe site-ul PFT

 • Makita

  Situată în Anjo, lângă Nagoya, Makita proiectează şi produce o gamă extinsă de scule electrice care include în principal fierăstraie circulare, fierăstraie pendulare, rindele, mașini de inșurubat, ciocane rotopercutoare, polizoare şi şlefuitoare.

  Pentru a veni în întâmpinarea cerinţelor extinse ale utilizatorilor, Makita produce de asemenea maşini staţionare pentru prelucrarea lemnului, scule pneumatice şi mașini pentru grădinărit.

  Calitatea şi fiabilitatea acestor scule electrice, precum şi a celorlalte produse, au câştigat încrederea utilizatorilor din întreaga lume.

  Makita România iși propune ca obiectiv să devina unul dintre principalii furnizori de scule electrice și pe benzină de pe piața românească, iar marca Makita să constitue o opțiune fermă pentru orice posibil utilizator.

   

   Detalii suplimentare pe site-ul MAKITA

 • Maktec

  Maktec reprezintă noua gamă de mașini electrice de la Makita, cu o bună valoare a raportului calitate/preț;

  Proiectate pentru utilizatorii profesioniști, produsele Maktec oferă performață, fiabilitate și satisfacerea tuturor cerințelor profesionale;

  Maktec înseamnă un nivel ridicat al calității sculelor electrice, ca o completare a gamei noastre premium.

  Produsele semiprofesionale Maktec, destinate utilizării atât de către profesionoști, cât și de micii meseriași, au la bază calitatea și rezistența în exploatare caracteristice Makita.

   

  Detalii suplimentare pe site-ul MAKTEC

 • Rothenberger

  Rowalt este reprezentanta pentru Romania a firmei germane ROTHENBERGER, producatoare a celui mai larg program de scule si echipamente moderne, calitate premium, pentru tevi si instalatii din tevi. Prin cele 10 grupe de produse, ROTHENBERGER ofera tehnica avansata acoperind toate ariile de lucru in domeniu dintr-o singura sursa.

  Parteneriatul nostru cu firma germana si prezenta produselor in Romania dateaza din 1995, unul din rezultatele acumularii experientei fiind adaptarea gamei si stocului de produse ROTHENBERGER la cererile pietei din Romania. In prezent, Rowalt este responsabila in Romania de dezvoltarea altor 2 branduri, ambele apartinand grupului de companii ROTHENBERGER, si anume, WALTER si ROTHENBERGER INDUSTRIAL.

   

  Detalii suplimentare pe site-ul ROTHENBERGER

 • TMax

  Linia de produse profesionale TMAX optimizata pentru exigentele pietei Europene actuale moderne, inglobeaza toate caracteristicile fara de care este de neconceput o relatie de parteneriat modern, eficient si reciproc avantajos: CALITATE , SIGURANTA, ACCESIBILITATE, ASISTENTA, SERVICE SI GARANTIE.

  TMAX - bazandu-se pe o experienta indelungata in distributie si avand la dispozitie un program informatic performant, va recomanda o gama optima de scule si unelte TMAX, potrivita zonei si tipului de magazin pe care il detineti.

  Gama de produse profesionale TMAX: scule de mana, unelte electrice, accesorii si abrazive, sisteme de fixare si organe de asamblare, produse electrice si electronice, de telecomunicatii moderne, echipamente pentru camping si timp liber. 

   

  Detalii suplimentare pe site-ul TMAX

   

 • Topex

  TOPEX este o companie modernă, al cărei capital este de 100% polonez. Începând cu anul 1990,  livrăm cu succes unelte , scule electrice şi accesorii pentru utilizare industrială, profesională şi  casnica. Două decenii de dezvoltare rapidă ne-au condus in postura de   lider în randul furnizorilor de unelte si scule pe piaţa poloneză şi suntem unul dintre cei mai mari  furnizori din Europa Centrală şi de Est.

  Oferta de produse cu brandul Topex este in continua extindere – sunt permanent dezvoltate produse noi, iar cele deja existente sunt regandite in sensul cresterii eficientei muncii si usurintei in folosire. Ce a ramas intotdeauna neschimbat este telul brandului Topex de a pune la dispozitie produse din ce in ce mai bune la preturi atractive si, datorita acestui lucru, la indemana unui numar mai mare de utilizatori.

   

  Detalii suplimenatre pe site-ul TOPEX

 • Lumy Tools

  SC LUMY TOOLS TRANS SRL este importator si distribuitor national de scule si unelte de mana folosite in constructii, finisaje si amenajari interioare. In cei peste sase ani de prezenta pe piata din Romania, ne-am format o retea de clienti in toate unitatile administrative ale tarii. Vanzarea produselor se face atat direct catre magazine si lanturi de magazine, cat si prin distribuitori zonali.

   

  Detalii suplimentare pe site-ul LUMYTOOLS