Sisteme de invelitori

 • Bramac

  Fondată în 1966 ca „Bramac fabrica de ţigle GmbH“, a devenit  „Bramac Dachsysteme International GmbH“ prezentă, la începutul mileniului al treilea în multe ţări din Europa centrală şi de est, cunoscută ca un ofertant puternic şi inovativ în sectorul învelitorilor.

  Soluţiile noastre de învelitori rezultă în creşterea valorii imobilului şi îmbunătăţesc nivelul de viaţă al persoanelor care îl locuiesc.

   

  Detalii suplimentare pe site-ul BRAMAC

 • Siceram

  Avem o vechime de peste 100 de ani in productia caramizilor si tiglelor ceramice, oferind in prezent sisteme de zidarii ceramice de diferite dimensiuni, invelitori ceramice, gama de zidarii aparente, pardoseli, invelitori manuale si alte produse pentru finisaje si cosuri de fum.

  Tiglele ceramice fabricate la SICERAM, datorita formelor si greutatilor, asigura o izolatie termica, fonica si o stabilitate a acoperisului superioare tiglelor fabricate din alte materiale. Argila folosita in procesul de fabricatie este una cu totul deosebita, asigurand dupa ardere o culoare agreabila fara adaosul altor coloranti, precum si o rezistenta mare la inghet, oferind o garanție superioara, de 40 de ani.

   

  Detalii suplimentare pe site-ul SICERAM

 • Onduline

  Dezvoltarea remarcabilă şi succesul Onduline din ultimii 50 de ani au făcut din companie cel mai mare producător din lume în materie de plăci ondulate din compozit, fabricate din fibre organice, bitum şi răşină şi de asemenea, furnizorul principal de sisteme de acoperişuri uşoare. Această dezvoltare se bazează pe angajamentul nostru faţă de cerinţele clienţilor, susţinut de dezvoltarea continuă a produselor şi sistemelor de acoperişuri în scopul de a oferi soluţii sigure pentru acoperişuri cu costuri reduse.

  Detalii suplimentare pe site-ul ONDULINE

   


 • Lindab

  Lindab este un concern international care dezvolta, produce si promoveaza produse si solutii moderne pentru constructii civile& industriale si sisteme de ventilatii pentru un climat interior imbunatatit.
  Activitatea grupului se desfasoara prin 3 divizii – Profile Componente, Buildings si Ventilatii. Produsele noastre se fabrica din otel si sunt recunoscute pentru calitatea inalta, usurinta in asamblare, eficienta energetica, impactul minim asupra mediului si nu in ultimul rand, pentru serviciile ce le insotesc si care aduc valoare adaugata clientilor nostri.

   

  Detalii suplimentare pe site-ul LINDAB

 • Tegola

  Tegola Romania, membra a holdingului Edil Group, este asociatul firmei Tegola Canadese, producator Italian ce furnizeaza peste 51% din totalul tiglelor bituminoase din Europa, regasindu-se in ierarhia primilor trei mari producatori mondiali.

  Tegola Romania isi asigura o pozitie de lider pentru gama de produse furnizate, atat prin sistemele inovatoare de acoperis propuse, cat si printr-o extraordinara echipa de vanzari, dedicata exigentelor clientilor din toata tara.

  Venim in intampinarea cerintelor partenerilor nostri si putem oferi cele mai noi tehnologii privind sistemele ambientale. Salvgardarea ambientala si modificarile climaterice ale acestui secol necesita utilizarea tuturor resurselor pentru gestionarea terenurilor prin stabilizare, armare, drenaj si controlul eroziunii superficiale.

   

  Detalii suplimentare pe site-ul TEGOLA

 • Bilka

  BILKA este un grup de companii cu capital romanesc, care si-a inceput activitatea in anul 2005, sub numele de HG Construct.

  BILKA este producator de invelitori metalice atat pentru constructii rezidentiale, cat si pentru constructii industriale, ce pune la dispozitia clientilor si o gama completa de jgheaburi, burlane metalice si accesorii pentru acoperis, la preturi competitive si din materiale de calitate superioara.

   

  Detalii suplimentare pe site-ul BILKA

 • CREATON

  CREATON – Numele brandului pentru acoperişuri creative.

  Pentru dumneavoastră, aceasta se traduce prin: CREATON plăci de argilă arse sunt produsele de marcă ce sunt ţinta acestor cerinţe. Cu toate avantajele care provin din asocierea cu acest mare nume.

  Având în spate garanţia calităţii în orice lucrare, puteţi găsi în acest brand satisfacţia completă. În spatele poveştii de success a brandului CREATON stă experienţa celor 125 ani de istorie corporatistă, stau cunoştinţe complete despre tot ce e legat de plăcile ceramice, stau know-how-ul complet şi mai presus de toate acestea, filozofia unui nou design pentru acoperiş.

   

  Ma multe detalii pe site-ul CREATON

 • TONDACH

  Alegând TONDACH® luați cu siguranță decizia corectă. Materialul natural, argila, se caracterizează prin robustețe și longevitate. La TONDACH® se arde la peste 1.000° C, iar suprafața se finisează în așa fel încât, fiecare țiglă dovedește un maxim de rezistență la orice condiție meteorologică. Începând de la 13° înclinația șarpantei, TONDACH® este acoperișul perfect pentru fiecare cămin.

   

  Mai multe detalii pe site-ul TONDACH