1999

Domeniul de activitate initial al firmei a fost prelucrarea si exploatarea lemnului, precum si efectuarea de lucrari cu buldozer. Echipa Influent, este o echipa dinamica, motivata si plina de entuziasm, cu atentia permanent indreptata catre satisfacerea nevoilor clientiilor sai.

2004

In anul 2004 societatea si-a schimbat domeniul de activitate in comertul cu materiale de constructii, amenajari interioare, instalatii termice si electrice precum si transport intern, deschizand in acelasi timp primul Centru Comercial la Nasaud, pe o suprafata de 10.000 m². De la data infiintarii si pana in prezent, am reusit prin colaborari solide cu partenerii nostri, sa ne largim gama de produse, astfel incat sa acoperim nevoile clientilor nostri, urmarind in permanenta sa mentinem un raport calitativ din toate punctele de vedere.

2006

Raportandu-ne la cererea de piata aflata intr-o continua crestere, in anul 2006 am considerat necesar si util, sa deschidem un al doilea Centru Comercial la Bistrita, care ocupa o suprafata de 2.000 m². Odata cu aceasta extindere, societatea noastra si-a marit deasemenea si parcul auto, la 12 masini de transport.

2011

In luna noiembrie 2011, ca urmare fireasca a dezvoltarii si diversificarii portofoliului de produse, ca urmare a cresterii numarului de parteneri precum si din dorinta de a veni in intampinarea cerintelor pietei de materiale de constructii si instalatii a aparut un nou punct de lucru al SC Influent SRL, in municipiul Dej ( judetul Cluj ).

Domenii de activitate:

Comertul cu materiale de constructii

Comertul cu materiale de hidroizolatie

Comertul cu materiale de instalatii termice si electrice

Comertul cu materiale termo si termoizolante

Transport intern

Principalele obiective ale firmei sunt:

Comercializarea unei game complete de produse la preturi cat mai avantajoase

Servicii prompte si de inalta calitate

Pastrarea relatiilor stabile si de durata cu partenerii sai

Dezvoltarea sistemului de distributie a materialelor de constructii la nivel regional