Descriere

Descoperă eleganța și funcționalitatea într-un singur produs cu galeria noastră extensibilă frunză argintie dublă, o alegere perfectă pentru a adăuga un plus de rafinament spațiului tău.

Caracteristici Cheie:

  1. Design Unic: Galeria noastră extensibilă frunză argintie dublă impresionează prin designul său elegant și atemporal, aducând un element distinct de frumusețe la orice încăpere.
  2. Material Durabil: Realizată din materiale de înaltă calitate, galeria este rezistentă și durabilă, asigurând o utilizare îndelungată și menținându-și aspectul impecabil în timp.
  3. Extensibilitate Ajustabilă: Cu o lungime inițială de 2.1 metri, galeria se poate extinde până la 4 metri, oferindu-ți flexibilitatea de a adapta dimensiunea în funcție de spațiul disponibil și nevoile tale.
  4. Culoare argintiu: Culoarea argintiu adaugă un caracter distinct și o notă de sofisticare, făcând această galerie o alegere atrăgătoare pentru orice stil de decor.
  5. Montare Ușoară: Cu un sistem de montare simplu și eficient, poți instala galeria cu ușurință, aducând un plus de eleganță spațiului tău fără efort suplimentar.

Cum Poate Această Galerie Să Îmbogățească Spațiul Tău:

  • Ideală pentru expunerea armonioasă a tablourilor, fotografii sau oricărui element decorativ preferat.
  • Adaugă un aer sofisticat și clasic oricărui interior, de la livinguri la birouri sau chiar spații comerciale.
  • Fiind reglabilă în lungime, se potrivește perfect în diferite tipuri de spații, adaptându-se nevoilor tale specifice.

Galeria noastră extensibilă frunză argintie dublă este nu doar un suport practic, ci și o piesă de artă în sine, transformând spațiul tău într-un loc deosebit și personalizat. Alege calitatea și eleganța pentru căminul tău cu această piesă excepțională de mobilier.

 Pachetul conține: 2 capete decorative, 24 inele, 2 console deschise din metal, dibluri și holșuruburi.

Specificatii

Culoare:
Argintiu